Младата португалка Луиса Азеведу (Luisa Azevedo) започва да прави  преди няколко

...
Младата португалка Луиса Азеведу (Luisa Azevedo) започва да прави  преди няколко
Коментари Харесай

Луиса Азеведу и изкуството да създаваш красота

Младата португалка Луиса Азеведу  (Luisa Azevedo) стартира да прави  преди няколко години, като благодарение на фотографския обектив и Photoshop основава образни шедьоври.

" Винаги съм се възхищавала от изкуството, само че открих фотографията посредством когато бях на 15 години. В началото правех напълно елементарни фотоси с мобилния си телефон, само че скоро осъзнах, че желая да науча повече. Интересът ми към фотографията растеше, а аз започнах да диря нови техники, които естествено ме доведоха към Photoshop ", споделя авторката на изображенията в галерията от фотоси, които можете да разгледате тук.
               
on Jun 23, 2019 at 1:21pm PDT

Първата манипулирана фотография на Азеведу е оповестена през март 2015 година, а от този момент тя извървява дълъг път, до момента в който не става един от най-следените млади актьори в обществените медии. Всеки ден пробва нови и нови подходи, с цел да може да деконструира и реконструира действителността по метод, който дава отговор на креативните ѝ тълкования. Последните няколко години основава сюрреалистични изображения, като комбинира спорни обекти, фигури и местоположения. Тя употребява действителни фотографии като основа за мечтания свят, в който всичко е допустимо.
               
on Jun 10, 2019 at 1:00pm PDT

Колажите на Азеведу са формирани от същински фотоси на животни, пейзажи и причудливи предмети като портокалови кори и скупчвания от кристали. В множеството случаи тя вълшебен комбинира тези съставни елементи и ги пренася в светове, където океаните са върху рога на животни, а перата на птиците се трансформират в буйни гори. Младата португалка потвърждава посредством творбите си, че няма ограничавания за въображението и креативната сила. Разгледайте някои от най-красивите ѝ творби и не спирайте да следите  ѝ онлайн!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР